Followers

10 August 2009

Ini Dia Myra Permata Hati Cipul

Alhamdulillah, tanggal 4hb Julai 2009 berakhirlah zaman bujang buat salah seorang SAHABAT yang Lela kenang, hargai dan betul-betul bergelar SAHABAT iaitu Cipul. Tahniah untuk Cipul dan juga Myra, seronok tak terhingga rasakan macam Lela plak yg nak kahwin, hahahahaha...
Ni dia Myra isteri Cipul yang ayu, lawa, jelita, pendek kata semua lengkaplah, hehehehe..nak tunggu Cipul update dia punya gambar wedding lambat sangat, so Lela tolonglah updatekan gambar Myra kat sini (Pul, tak marah,kan?) Cipul sekarang sedang diserang penyakit takde mood nak update dia punya blog coz seronok, busy dan penat punya pasal, yer ker ni Pul? Ngeh ngeh ngeh!!! Mau tak, orang pergi Honeymoon satu tempat jerk, tapi pasangan dua sejoli ni pergi honeymoon sampai merata-rata, apa yg Lela ingat dia pergi Paris, Singapore, Langkawi, lagi dan lagi dah tak ingat dah mana tempat lagi yang sempat Cipul & Myra pi honeymoon. Myra cuti kahwin 3 bulan, Cipul pulak cuti kahwin satu bulan, syok gilerrrrrrrr...lama tu bercuti, seumur hidup makcik tak pernah jumpa lagi orang cuti kahwin lama cam depa ni, hehehehe...
Apa-apa pun akak doakan Cipul & Myra memperoleh kebahagiaan di dunia dan di akhirat, semoga dipermudahkan segala urusan oleh-Nya dan dikurniakan zuriat yg soleh/solehah, Amin.

Semalam, kitorang jumpa kat UKM coz nak pergi amik Jubah untuk convocation pada 16 Ogos 2009 ni. Alang-alang jumpa sampai tak ingat nak balik, makan & sembang kat Bangi Kopitiam tu rasanya hampir 3 jam kitorang kat situ, mak aiiiiiiiiiiiiiiiiii seronok tak terkata, rindu sangat-sangat kat Kell, Abang Man, Cipul dan Kak Liza.
Nilah dia hadiah dari Kell untuk Cipul & Myra, classssss...thumb up untuk adiah ni, cantik bangat. Gerenti Cipul & Myra rasa bling bling seronok punyer pasal.
Enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

kell said...

Cewaahh hihi inilah pengantin baru kiter yng sedang berbunga bunga huhu tahniah pada mereka berdua moga berkekaln hingga akhir hayat amin......

lelayong said...

Amin, semoga mereka berdua memperoleh kebahagian sehinnga ke akhir hayat.

baincardin said...

Waaaaaaaahhh!!!!!

Tenkiu kak Lela! ada update lagi pasal Cipul sini! and Kell....timer kasih banyek² Kell! adiah potrait itu cun banget deh! tergezut cipul ari tu tgk adiah tu!

kak Lela: saya ada update sikit citer dari blog kak lela ni kt dlm blog saya! tak tau nak update apa lagi...saya update lee citer kak lela ni dlm blog saya. copy n paste. huhuuuu!!!!

*apa yg penting? Jgn makan udang, nanti alergic! wawawawaaaa......

Jumpa nanti raptai ngan convo ye!