Followers

21 April 2008

Tag oh tag...




Nilah homework yg lela kena buat, sepatutnya homework ni lela dah boleh tempek kat sini dari last week,tapi ada problem utk upload gambar, lela kena tag ni dari AZIEMAS, bukan salah lela nak submit assignment ni lambat wahai guru besar LG ;P, tapi blog ni ada sedikit problem kot..Ok lela memulakan status seorang isteri pada 19/11/2004 bersamaan dgn 6 Syawal 1425, kenal suami pun tak lama sangat, i mean kenal secara seriouslah,heheheh.. lela kenal 6 bulan then terus tunang, then 6 bulan kemudian terus langgungkan kenduri, syukur Alhamdulillah, nilah serba sedikit yg boleh lela share dgn kekawan. Oh ya!!!! Gambar tu tak berapa terang coz zaman tu lela belum ada lagi digi cam,gambar kat atas ni pun lela snap dari album, kesulitan amat-amat dikesali..
Seterusnya izinkan lela nak bg tag ni kat:

KAK HANI
JOAYEE

Boleh erk kak hani & Jo..??? Pleaseeeeeeeeeeeeeeee....

2 comments:

CtNik said...

salam lela

huhu kacak dan cantik sungguh pengantin bersanding...kita nyer gmbo wedding sume dlm gobok simpanan di msia..huhu..rindu nk tgk gmbo wedding kita sendirik..huhu

lela,tq pegi melayang ke umh ct,jauh tuh terbang,hehe

lelayong said...

CT..masa tu perasan cam artis laks, hehehehehe...OoOo simpan dlm gobok yerk, hehehehhe...bila balik mesia..????
sama-sama..kalau free memang nak terbang kat umah ct selalu, nak lawat kawan baru lela nih, hik hik hik