Followers

15 April 2008

BREAKFAST: ROTI JALA & KARI AYAM

Ni dia acuan yg lela guna untuk buat roti jala, kalau nak order boleh order dengan kak yani MY RESIPI , boleh order terus dari sana.


Pagi ni buat ROTI JALA & KARI AYAM untuk my hubby, dah siap tapau utk makan kat office, tetiba daddy kata nak makan kat rumah jerk, coz pepagi nih nak pi Shah Alam hantar kereta utk service, cantik tak roti jala lela wat..??? kalau nak tahu lela guna bekas mayonis utk buat roti jala ni, hehehhe pinjam idea kak Hani...lela kirim bekas mayonis ni dgn KAK HANI, TQ kak hani, tengok roti jala secantik ni rasa lagi semangat nak makan...

3 comments:

mak farhah said...

cantiknya roti jala tu. cam syg nak mkn

Mummyezhanerfan said...

cantik la roti jala tu Yong..pakai acuan macam mana?

lelayong said...

saya guna bekas mayonis