Followers

27 April 2009

Sesiapa yang geli tutup mata....






Masa balik Terengganu bebaru ni, lela terkejut tengok abang lela duk bela lintah dengan jayanya, Eeeeeee geli makcik, then cik hubby nak try berbekam dgn lintah ni, lela ingat lintah ni bila kiter letak kat kulit kita terus dia hisap darah, rupa-rupanya duk mencari mana port yang sesuai or ada darah kotor, lama gak lintah tu duk mencari mana nak landing kat muka cik hubby lela ni..cari punya cari melekat kat pipi, hehehehe..lama gak duk bergantung kat pipi hubby lela, tak silap lela lebih 5 jam duk bergantung kat situ, abang lela kata biar dia jatuh sendiri, kalau kita yang cabut, darah susah nak berhenti..yup betul tu, kat belakang hubby lela pun ada buat bekam, bila cabut sebelum waktunya, darah duk mengalir non stop,jenuh gak nak hentikan darah yg kuar, tapi tak banyak sangat, cuma kalau pakai baju habislah darah melekat kat baju..susah lak makcik lela nak basuh nanti.


Daddy duk usik hani..mintak hani pegang, Eeeeeee...gelilah wehhh...dalam-dalam geli lela try gak sentuh, mak aiiiii sejuk teramatttttttt sangat...ingat nak wat bekam gak, tapi bila tengok lintah duk menjalar cari port tu lela tak sanggup, geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...


video

No comments: