Followers

27 April 2009

Alahai..ader ke Joget camtu? Bantai jelahhhh!!!


Last week, seperti biasa Daddy ajak Mummy & Hani pi cari barang dapur, (eh eh..nak cari barang dapur ke?) cam perli mummy jerk, hahahahaha, yerlah dapur dah lama tak berasap, maafkanlah Mummy banyak-banyak, ni bukan soal letak tanggungjawab seorang surirumah tangga kat belakang, tapi memang betul-betul tak sempat, lagi nak habis lagi buzy teramat sangat, sabar jelah lela ni..lagi 2 bulan je daddy..Insyaallah lepas semua ni settle dapur rumah kita ceria seperti dolu-dolu, hehehehehehe..


Actually bukan nak cerita pasal dapur berasap ke tak, cuma nak update entry Maryam Hani yang makin besar makin banyak aksi yang buat lela terdetik dalam hati "Dah besarrrr dah anak aku". Seronok memang seronok tengok gelagat dia, suami lela selalu kata yg Hani ni cam mak nenek..hahahahaha..betul betul betul..lela memang setuju. Sekali bercakap mak aiiiiii rasa nak pecah perut pun ada, memang sebijik gaya mak nenek zaman dahulu kala..kikikiki...kalau lela duk sibuk study ke, kemas rumah ke, datang rajin dia nak bercakap dengan lela mulalah "Mummyyyyy...oooooooo mumyyyyyy...wat apa tu sayanggggggggggggggggg?", kah kah kah...tang tak tahan bila keluar ayat sayang tu, romantik habis, mengalahkah suami lela bila dia bercakap..ni lela nak share gelagat dia masa kitorang nak kuar beli barang dapur..harap kekawan enjoyyyyyyy!!!!!

video

3 comments:

MAR said...

tumpang lalu...terubat rindu tngok si hani ni..

MAR said...

tumpqng lalu skiiiit...alahai terubat rindu tengok si hani ni..

masz_73 said...

ahahhaha.. comel sungguh dak hani tu skunk ek!.. gediks arrr.. seksi.. siap nampak sluar katak... kakkakakka.... bila tgk gelagat anak2 mmg seronok waktu ni.. tunggu beso sikit... lagiiiii... seronok.. tunggu ekkkk...tungguuuu lela ooiii!! :P