Followers

27 April 2009

Dah 2 tawoonnnnnn!!!!!

Kalau tanya, "Umur hani berapa tahun"..laju jerk dia jawab "Dueee tawooonnnnnn"...hahahaha..pekat likat suara hani. Makin besar makin lasak..plan cam nak tambah sorang lagi, masalahnya takde orang nak jaga, acik Ara dah surrender, takmo jaga lagi, penat, yerlah kadang kesian Lela tengok, sepatutnya dalam usia acik ara tu dah patut rehat, bebaru ni ada gak try hantar nursery, tahan 4 hari je, dan setiap hari duk menangis, melalak tak henti-henti..bila berhenti pun time tidur, alahai susahnya..masa tu lela sedih sangat, tak tahu nak buat camner, nak hantar Terengganu lela plak jenis tak tahan rindu, anak wooooooooo....kot-kot mana mesti nak depan mata gak.
Nasiblah acik ara & pakcik Dolah nak jaga balik hani, nek ara & atok dolah pun hantar hani ke nursery, then bila line clear kitorang nyorok..nak tahu apa terjadi? Hani menangis dengan nada sedih teramat sangat, sepanjang nangis tu duk sebut "Nenekkkkk, atokkkkk"..alahai lagilah nenek & atok dia sedih, yg mummy dia ni sikit pun tak sebut.
Sampai hari ni pun kalau lela balik kerja nak amik dia, tak mahunya dia balik, siap babai kat kita lagi, bila sampai rumah oklah kejap, bila nak tido mulalah cakap "mummy nak nenek"...

6 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

salam...alahai...cute nya bb ni......

hana said...

ala bucuk bucuk maryam hanii!! nak jerk cubit2 pipi tuh! so cuteeee!!!

kakchik said...

waduh waduh... comelnya dia... iii geram tengok!

Jun said...

alalala...dulu tgk kecik jer...lela, dh kna tambah sorang lagi ni....hehe

lelayong said...

Syazwani : lela selalu panggil dia baby tua, hehehehehe..

Kak hana : kalau jumpa k.hana try cubit, gerenti hani cakap " eh apa ni cobit-cobit,huhuhu

Kak chik : dia ni suka bodek lela..kalau lela marah dia mesti dia cakap "mummy salam"..aduhhhhh cair lela dibuatnya

Kak jun : Hehehehe, setuju dgn cadangan datin jun, ngeh ngeh ngeh..tunggu settle study dulu, then pasni kiter tambah sorang lagi product made in fami n lelayong..wallaaaaaa...!!!!

baincardin said...

Hani ni mmg comel banget deh! "nak abg encem...nak abg encem...." katanya. ;)