Followers

04 March 2009

Hadiah Dari My Resipi

Sempena menyambut ulang tahun Lela ke-28, lela dapat hadiah dari My Resipi..Eeeee seronok sesangat..Buku The World of Bread tu memang best sesangat, banyak roti yg lela suka makan, so far belilah sebelum ni, tak pernah buat plak, harap-harap bila dah ada buku ni rajin ler buat sendiri..Buku Dessert tu plak memang mengiurkan tekak lela ni, masalahnya sekarang, tuan umah lately ni buzy n penat satu badan. Ni nak kena minum Jamu Mak Dara dengan kosisten baru segar badan, hehehehe...

4 comments:

CikMin said...

salam lela cayunk...lama x update..bz betoi ye lela....

baincardin said...

Jamu pak Teruna ada tak kak? heheh....

princessharyati said...

happy beleted birthday

CT Delima said...

tahniah lela..wahhh teruja gak tgk buku tu kan..ct ni bila dah beli tu yg dok nak test jer ari2 hahaha