Followers

12 March 2009

Banana Split


Idea buat banana split ni datang dari teratak kak hana, tiru erk kak..hehehehe..then resipi untuk aiskrim tu lela ceduk dari sifu mat gebu, TQ cik mat, memang superbbbbbb....tapi tak gebu sangat..huhuhu..tapi untuk wat makan tu kira kembang hidung dah,hahahahaha...
Sesiapa rasa cam nak mencuba, boleh amik resipi di sini k.

3 comments:

LEEN said...

Lela..nk cket...

LEEN said...

Lela..nk cket...

baincardin said...

hmm...mmg nampak cam gebu je banana split ni kak Lela :) naaaakkkkkk!!!!