Followers

27 January 2009

AYAM MASAK MERAH II

Tengahari ni kitorang masak Ayam Masak Merah..bunga rose tu rembat pokok mak punyer, hehehehehe...

5 comments:

CikMin said...

wah..boleh la buh nama..ayam masak ros merah....bak seketui...

baincardin said...

ayam tu memang sedap...feveret tu. bunga ros tu memang cantik. ^_^

lelayong said...

Kak Min__Hehehe idea yg menarik tu, moh kita tuko " AYam masak rose merah" muahahahaha..

Baincardin__Hmmm adik aku ni sumer sedap, tak pernah tk dengar benda yg tak sedap, kecuali yg makcik cafe tu jerk yg tak sedap, hahahahaha

baincardin said...

HAHAHAHAHA!!! Kak Lela memang best! makcik cafe tu kalo bagi makan free pun memang tak sedap! makan free? jangan nak beranganlaaa student UKM dapat mkn free ngan mkcik cafe tu! hampeh! muahahahahaahaaa....^0^''''

kell said...

ermm sedap ayam merah ni kak. ala memang makcik kafe tu kedekut taik idung masin tul. kedekut seringgit pun nak berkira. ala makanan free huh jangan haraplah tunggu kel kebas dulu pkp ni sampai habis then bina bngunan baru then amek toke masak baru yag baik hati dan pandai masak mcm akak kan ermmmm berangan kejap hihihihi