Followers

21 March 2008

MOIST CHOCOLATE CAKE



Yummyyyyyyy....seronok sangat coz first time buat MOIST CHOCOLATE CAKE..menjadi plak tuh,terima kasih kak nor_67 kerana sudi kongsi resepi, memang sedap..teruja nak buat lagi... lela buat 2 versi kat sini, satu lela bakar dan satu lagi lela kukus, tapi ternyata selera tekak lela yang kukus lagi sedap, jenuh nak habiskan kek nih, actually nak buat untuk satu adunan kek jerk, tapi memandangkan nak merasmi mixer(Kitchen Aid) yang pakcik Karim (jiran sebelah rumah) baru beli, terpaksalah buat dua adunan, per lagi Lela dah Farhana pun perasan jadi Chef Kampung Padang Balang, ahaks!!!!!! Memandangkan mixer tu memang cukup membantu, terpaksalah Lela memujuk Hubby utk menghadiahkan satu pada Lela (ish, nih macam paksa tanpa rela nih) hik hik hik..

6 comments:

Mummyezhanerfan said...

Lela..akak pun excited nak try moist choc cake ni..rasa macam nak buat petang nanti..tunggu ye hasilnye

jo ayee said...

salam lela; thanx singah umah jo. wah angle amik gambar tu dah class. btw , gambar kat sebelah ti tgh tepon saper? BF lama yerk :)

Mummyezhanerfan said...

Lela..akak try dah cake ni,memang jadi.Lembut sangat ye..tapi akak tak sempat topping,budak2 berdua ni dah merenggek suruh mummy dia potong..so no pic to share hu..hu..nanti next time nak buat lagi

lelayong said...

mummyezhanerfan, seronokkan kalau apa yg kita buat menjadi, tak sia-sia duk berperap kat dapur..

Jo..tima kasih gak coz sudi singgah teratak lela, tuh bukan duk tepon BF lama, tapi dok tepon member nak minta resipi baik punyer, ahaks!!!

Cik Siti Wan Kembang said...

cantik gambooo - Lela ooi..letak le chatbox heheh...utk org yg malas nak letak komen...

lelayong said...

Ahaks!!!!!...tadaaaa!!!!!siti dah adaaaaa..actually dah lama nak buat chatbox, tapi nak ngadap pc utk buat blog yg canggih-canggih nih masa tak berapa nak free..tapi demimu siti ,hehehehe..lela dah panculkan chatbox utk kita bergossip pasal makan, cayalahhhhhhhhhh...