Followers

10 March 2008

BUBUR NANGKA


Tengahari semalam operasi mengemas rumah habis-habisan, sampai tak keluar pergi mana-mana pun, duk terperap jek dalam rumah :( Naik berdenyut kepala ni, mula rancang nak pergi Genting, tapi rasa malaslah pulak, syok punya kemas, rupa-rupanya dah pukul 2.20, Alamakkkkk!!!! Mummy belum masaklah, tupun nasib daddy yg bertanya. " Mummy tak masak ker??" Aku terkebil-kebil mata, rasa cam malas sangat, nak makan kat luar tapi malas nak keluar plak, aku keluarkan ikan, then masak Ikan Selar masak tempoyak taruk kobis jeruk dan goreng ikan (ikan susu).Nih kira masak main campak-campak jerk, rasanya daddy dah lapar tu, kalau tak dia takkan merungut.Hmmmmmm semua dah beres, makan, kemas, Arhhhhhhhhh!!!! Ngantuk mata nih, tapi mummy gagahkan kaki utk ke dapur utk buat BUBUR NANGKA. Dah 2 3 hari nangka tuh terperuk dalam fridge, tapi daddy complaint, bubur mummy buat tuh terlalu pekat, sorry ya sayang..next time mummy buat lagi best, hehehhee...

2 comments:

Cik Siti Wan Kembang said...

cantiklaaa gambo Lela. siti buat biasa-biasa jer. Kita guna default 400D jer. Kalau nak tengok gambar cantik kena pi blog mekarmewangi.blogspot.com

lelayong said...

Mekacih siti..nanti lela pi jenguk kat mekarwangi..