Followers

01 March 2011

Kesum Oh Kesum -Part II

Mesti boringkan..asyik duk tempek pokok kesum jerk..dah takde benda lain agaknya makcik lela ni..Dah nak buat macamana, tu jerk yang menarik perhatian makcik lela nak share kat sini mahupun FB..dah cam ketandusan idea pon ader..sabooooooo jelah..
Target ketinggian pokok kesum ni dah mencapai piawaiannya..Lela memang kepingin nak tengok pokok kesum lela ni setinggi dengan tuan empunya pokok kesum ni..
Alhamdulillah akhirnya tercapai gak hasrat di hati..
Punyalah merimbun pokok kesum ni, sampai lela tak tahu dah nak masak apa..
Orang kata kalau kita cantas pokok kesum ni lagilah merimbun jadinya..
Nak cantas ke tak nak ni??? Aduhai...sayang pun ada..nak bagi jiran-jiran rasa cam malu pun ada, auwwwwwwwwww..pemalu rupenya aku ni, hahahahahahaha...
Usia pokok kesum ni dah masuk 6 bulan..tak sangka pulak boleh merimbun sampai camni..
Terdetik Lela nak jaga pokok kesum sehingga jadi tinggi dan rimbun macamana ni adalah dek kerana sukerrrrrrrrrrrrrrrrrr sangat tengok pokok kesum giant kak Joayee.
Sesiapa nak tengok boleh klik kat link tu..
Memang tabik spring kat kak jo..

6 comments:

baincardin said...

yay! dah bole komen! ^_^

baincardin said...

iPad 2 bersabor kak, tunggu je. mmg best....:)

lelayong said...

Cipul:
Yay...dah bleh komen..
Serious iPad-2 manyak syok ooooooo..

Blog Suka Hati said...

aik, tak sangka pokok kesum leh jd tinggi gitu...kita pun tanam dlm pasu tp tak meninggi pun...

Kisah Hati said...

huwaaa.... jelesnya... ni yang nak kena beli pasu dengan segera. nak tanam daun kesum dan nak besar dan tinggi jugak

Nur Aida said...

wahhh menariknya... aida penah tanam tapiii asik mati... huhuhu ssh ke eh tanam kesum ni huhuhu