Followers

09 January 2011

Roti Bakar Telur

Alamak...roti dah nak expired. Nak buat perlah dgn roti ni..Sementara encik suami duk bawak anak-anak pusing taman, sempat gak lela surf kat google mencari idea untuk nasib roti yg dah nak expired ni. Teringat kat kak dayang, hari tu kak dayang ada post gambar roti bakar telur kat FB (mobile uploads)...haaaa per lagi, google jgn tak google..cari resipi camner cara nak buat roti bakar telur ni.

Ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn wahai encik suami, makcik buat telur tu tersangatlah cair..tersalah skill ni, next time kena bagi keras sikit, baru syiokkkkkkkkk..takpe..makcik baru belajar..harap diampun yer pakcik :)
Nilah juadah petang utk kami sefamily..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)