Followers

06 March 2011

Pizza Gardenia

Teringin nak makan pizza, tapi virus M datang menyerang, sebenarnya tak kuasa nak keluarkan breadmaker dalam stor tu, nak uli dengan tangan ni lagiiiiiiilah M*las.
Nak tak nak lela just guna roti gardenia jerk, cepat dan mudah (ahaks!!! makcik lela memang suka benda-benda yg cepat dan mudah ni ).


Memula Lela letak sos cili dan sos tomato, then letak mozarella cheese sesedap rasa, topping, lela just guna sosej dan nenas dalam tin


Then bakar dalam oven, (lela tak guna oven, lela guna kuali, tengoklah kat bawah pizza gardenia tu, hangus sikit..huhuhu)




5 comments:

edoras said...

Simple...tapi yummy!

lelayong said...

My sifu edoras..apa khabar?

Sue said...

salam ziarah,

simple n sedappp... tapi kalau bakar dlm oven lagi sedap! hehehe... tambah pulak dgn capsicum. sedapppnyeeeeeeeee..... (balik nk beli roti n cheese gak la, da lama tak buat ni)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya :)

JAI said...

Wahh..ok gak idea ko nie lela..dapat masak guna mikrowave mesti cung..arghhh..mengancam sangat takleh pandang lama-lama..cehh..hehe.