Followers

08 June 2009

SELESAILAH SUDAH


Assalamualaikum untuk semua sahabat handai kesayangan Lela..


Sekarang Lela sedang menduduki peperiksaan akhir untuk tahun akhir Lela di UKM,

so, takdelah gambar main-main masak or main-main pondok untuk tatapan you all semua.

Doakan agar Lela dapat menjawab keputusan yang cemerlang.
Lela akan menduduki Exam pada 8hb sehingga 17hb June ni.


Insyaallah, Convocation Lela pada bulan Ogos 2009 nanti, yihaaaaaaaa yahoooooo..

MERDEKA!!!!!!!!!

Perancagan lepas ni, nak jadi cam kak Hana yang rajin update blog, hehehehehe...

4 comments:

baincardin said...

Waah!!! Kakkkkk!!!! x sangka study sampai nk masuk 4 tahun, sekejap je rasanya kan?! :) Semoga final exam kali ni mendapat keputusan cemerlang,terbilang yay!!!!! Amin...amin...amin.......;)

JAI said...

All the best to you & your geng sis...Gud Luck and moga berjaya hendaknyerrrrrrr.....

amin

kell said...

good luck kak semoga pencapaian di akhir exam ni amatla memberangsangkan. tapi kan terasa sedih la fullokk lama dah kiter belajar besama akhirnya nak habis dan nak berpisah uwaaaaaa tapi x mengapa lepas exam nanti kiter mesti selalu berhubung ok mesti rinduu ngn akak nanti kan. jangan lupa nanti kiter sambung master sesama k hihiih..... cayok cayok bara yang panas membara hihihih

Kengkaru Kong said...

tahniah...sudah berjaya menamatkan pelajaran...tinggal nak grad jer kan...yahooo!!