Followers

01 May 2009

Gathering bersama Tuan Tanah My Resipi, "Kak Yani"

Semalam kitorang ada gathering dengan kak Yani tuan empunya "My Resipi",akhirnya dapat jugak aku jumpa dengan kak Yani..kak yani nikan bila bercakap lembut jerk, sejuk hati dengar suara dia. Ni kak ham dan kak niza..hani tanpa segan silu panggil nenek kat 2 orang kakak aku ni, aduiii tak sesuai betul..
Order jangan tak order kak intan, kak niza duk bagi cadangan nak bedal apa untuk dinner malam tadi.

Dari kiri kak niza, kak ham, kak yani, kak intan dan aku, barisan depan tu aina n hani..ngeh ngeh ngeh..


Gendang gendut tali kecapi kenyang perut senang hati, lepas je kitorang makan-makan mulalah sesi bergambar..masa ni kitorang dah nak balik, huhuhuhu..bilalah lagi boleh jumpa dengan kak yani lagi, kak intan. kak ham dan kak niza kita jumpa lagi dlm masa terdekat ni, Insyaallah.



4 comments:

kakchik said...

amboi seronoknya lela dapat jumpa sambil makan-makan. dah la tu jumpa dgn tuan punya MyR lagi! Jeles la jgk.

Aymy with love said...

Lela, bestnyer gather2... siap jumpa mem yani agie... jelesss niehh... hehe..

Adnazthie said...

Salam nak tanya lah yang baju marroon tu ex itm ke accountancy

Firefox firdaus said...

untung ler..


[Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]