Followers

27 August 2010

Stok Tambahan..

Nilah stock EBM untuk Ilyas masa lela berkampung kat hospital bebaru ni. Semua stock ni memang tak muat klau nak simpan dlm freezer yg sedia ada, mana dengan lauk basah lagi, mana dengan stock yang terdahulu. Nak tak nak, king belikan freezer khas untuk letak EBM Ilyas ni..Tapi kami pilih yg kecik jerk, harap2 taklah timbul masalah tak cukup tempat lagi, coz sekarang lela bagi kat Ilyas susu fresh jerk, yg stock ni simpan untuk kes-kes tertentu.


Ada ruang 2 drawer lagi untuk di isi..cyaiyok cyaiyok..berusahalahhhhhhhhhh... :D


Blurrppppppppppppppppppppp...dah kenyang, nak tidur ni, jangan kacau aaaaaaaaaaaaa...

4 comments:

hana said...

ilyas mmg budak bertuahhh.. konyang ko nakkkk! sedawa sampai jepong aku dengoo! kekekeke... psttt thanx tips tuh! baru aku dpt baca arini..kikikiki....

Fiza Nordin said...

murah rezeki ilyas... alhamdulillah!

iKLiL HuDa said...

kat mane beli freezer nie..bape RM?

Aizza Ramlan said...

hi..nk tanya kat mane beli freezer ni ek?