Followers

18 June 2008

SWAN OH SWAN!!!!!!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....cantik tak rupa Swan lela ni?? Hehehehe..Actually ni kuih cream puff, tapi idea disumbangkan oleh chef kami sekeluarga, Awieeeeeeee...alang-alang bercuti kat K.L, lela pun ajaklah dia ke dapur, minat masak Awie ni kira cam bro or sifu yg hebat kat blog ni, siapa lagi kalau tak cik mat gebu kita..
Haaaa ni dia chef yg lela impot dari Awana Kijal, hik hik hik...dulu dia belajar amik course bakery, lani bekerja kat Awana Kijal, still available, hahahahha....
Next time datang K.L nak dera awie lagi...kui kui kui

5 comments:

Jun :) said...

wahhhh, kali ni lela ade model import...hehehe....leh jual cream puff tu..

Naidanish said...

hai lela,salam perkenalan ye..
sedapnye nmpak cream puff tu, dahla teringin sgt nk mkn nye hehe...rajin masak ye lela ni, untung husband..

Naidanish said...

tumpang lalu..hehe
salam perkenalan ye lela
sedapnye tgok creampuff bentuk swan tu nyum nyum..dahla teringin nk mkn..

MamaFaMi said...

Chef import punya sentuhan tangan sungguhlah cantiknya... Mama tak retilah buat kot... ada yang patah gak tengok swan tu nanti... muahaha...

Dygque syafy Dania said...

comelnya chef import .... :) nk belajar jugak la dr chef import...