Followers

24 July 2009

Family Day di Labuan

Amboi anak dara kami sorang ni, kemain lagi, ni sementara menunggu Daddy check-in kat Hotel Tiara di Labuan. Masa ni kami ke Labuan untuk memeriahkan lagi Family Day yang gilang gemilang anjuran LOFSA tempat hubby Lela kerja, TQ LOFSA, murah hati menanggung semua perbelanjaan kami ke sana. THUMB UP UNTUK LOFSA.

Alamak, Tambang Naik lagi????

Kenapa Chairil? Hani garang kat Chairil yerk?

Jeng jeng jeng..apa yg dalam sampul tu Daddy? hadiah ke Bali ke? hahahaha.....

Steady!!!!!!






4 comments:

CT Delima said...

Lela..awat gi Labuan tu hari x ajak k.ct hehehe

blogresipi said...

Amboi comel2 nye anak2 die... geram mcm nak cubit2 jer yg gegurl tue.. heheh...

CikMin said...

baiknye la hani lam flight...klu balqis yg 5tahun ni..uiiii..x duk diam dia...rasa malas nak bwk naik kapai tebang dah...

duri said...

aikkkk.... deme sampa doh labuan? dok kire nok gok buoh tangan dari sinun, ada dok? Chome g dok raptai konvo tu nanti? mari kita g rama-rama......ganu kiter!!!!


AM