Gulai ayam ni lauk kegemaran lela sebenarnya, pandai makan gulai ayam ni pun lepas kahwin dengan hubby, mak mentua lela memang pro lah kalau buat gulai ayam ni, ni penangan air tangan bonda..resipi lela letak kemudian k.
RESIPI KEK PAUN OREN
-
Assalammualaikum, salam sejahtera semua. Alhamdulillah, masih diberi
sedikit kerajinan untuk che mat kemas kini blog tiffinbiru ini, walaupun
ini entri p...
Shabu-shabu / Nabe | Hotpot | 火锅
-
We are having shabu-shabu or nabe (nabe literally mean pot) dinner like
four times in a week in winter. Shabu-shabu is served with thin slices of
meat or f...
13 Hyannis Ford Bronco For Sale
-
More about the Ford Bronco Sport. The Ford Bronco is a model line of SUVs
that were manufactured and marketed by Ford from 1965 to 1996 over five
generat...
Peristiwa Pilu 11 April 2021
-
Assalamualaikum sahabat,
Inilah foto kami yg terakhir, di majlis konvo pada 30 Mac 2021. Inna
lillahi wa inna ilayhi raji'un (إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا...
VICTORIA SANDWICH CAKE
-
ASSALAMUALAIKUM...
Dah 2 minggu cuba nak mengapdet, tp masa sgt tak mengizinkan.. Pg ni,
dicelah2 masa yg suntuk dan padat, cuba jugak nak masukkan entri ...
My last post
-
I’ve tried but to no avail….
I thought that I could find my blogging mojo back by hibernating for a few
months and a few weeks….
I’ve searched high and ...
Russian Black & White Chocolate Cake
-
Assalamualaikum dan selamat sejahtera... ini adalah kek yang menjadi idaman
dan angan-angan aku ingin mencuba. alhamdulillah terlaksana juga akhirnya.
n...
Kuih Siput
-
Assalammualaikum semua... ada x yg carik2 mana pegi bdak ana ni kan, nk
kata dlm mode raya, dh nak masok raya deepavali ngn raya haji x kan masih
mode raya...
Almond London
-
Dah beberapa hari tak sempat nak update blog...... Nak jengah pun tak
sempat... Takat jeling-jeling jer.... rasa cam sibuk jer..... Ntah apa yg
sibuk pun t...
MY DAY (17/04/2010)
-
ASSALAMMUALAIKUM.....
waaaaaaaaaaaaaaa... lamanya x bersiaran kat sini kan? ish3x.. bersawang,
berhabuk.. mcm ada yg nk reput dah umah ni ha! :P Maap ler b...
No comments:
Post a Comment